Προσοχή στην εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης Φ.Π.Α. – Ειδοποιήσεις και από τη Γ.Γ.Δ.Ε. για την ημερομηνία λήξης

/
Ημερομηνία18 Φεβ 2014
/

Την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014, είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. (με χρεωστικό υπόλοιπο), για τις επιχειρήσεις που τηρούν διπλογραφικά βιβλία του Κ.Φ.Α.Σ. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, έχει ήδη αποστείλει ειδοποίηση σε όλους του φορολογούμενους που έχουν την σχετική υποχρέωση.

Στην ειδοποίηση αυτή, η Γ.Γ.Δ.Ε. υπενθυμίζει στους αποδέκτες της ότι, έχει τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος 4174/2013, ο οποίος προβλέπει υψηλά πρόστιμα (2.500,00 ευρώ διοικητικό πρόστιμο σε περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης).

Το σημείωμα που στέλνει η Γ.Γ.Δ.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛ.ΕΛΕΓΧΩΝ & ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜ. ΕΣΟΔΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
Θεσσαλονίκης & Χανδρή 1
Μοσχάτο

Κατηγορία Δηλώσεων: Φ.Π.Α.
Είδος Δήλωσης: ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ Φ.Π.Α. (ΒΙΒΛΙΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ)
Περίοδος Δήλωσης: ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Αποδέκτης: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ,
Username: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία υποβολής της περιοδικής δήλωσης Φ.Π.Α. και παρακαλούμε (εφόσον δεν το έχετε ήδη πράξει) να μην αμελήσετε την έγκαιρη υποβολή της.

Επίσης, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι από 01/01/2014 έχει τεθεί σε ισχύ ο νόμος 4174/2013 ο οποίος, μεταξύ άλλων, προβλέπει σημαντικές αλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται σε περιπτώσεις μη υποβολής ή εκπρόθεσμης υποβολής όλων των δηλώσεων.

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνσή μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική μας διεύθυνση: For_sym@gsis.gov.gr.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΧΑΡΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Κάθε ηλεκτρονικό μήνυμα που σας στέλνουμε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, εφόσον δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας, περιλαμβάνει στο πάνω μέρος του το όνομά σας και το όνομα χρήστη (Username). Εάν λάβετε μήνυμα που αναφέρει ότι προέρχεται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων χωρίς να περιέχει τα στοιχεία αυτά και δεν αποτελεί απάντηση σε προηγούμενο δικό σας μήνυμα, να το διαγράψετε μια και θα είναι πλαστό και πιθανώς να περιέχει κακόβουλο περιεχόμενο.

Πηγή : Taxheaven

Αφήστε μια απάντηση