Οι πληρωμές 29 και 30 Οκτωβρίου μέσω τραπεζών, θα εμφανίζονται σταδιακά έως τις 7 Νοεμβρίου στο TaxisNet

/
Ημερομηνία02 Νοέ 2015
/

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Γ.Γ.Δ.Ε.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

«Πληρωμές Οκτ 2015 μέσω Τραπεζών»

Από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ.Γ.Δ.Ε. ανακοινώνεται ότι λόγω του αυξημένου πλήθους των συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, η πίστωση των οφειλών για πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν σε πιστωτικά ιδρύματα στις 29 και 30 Οκτωβρίου πραγματοποιείται σταδιακά.

Ειδικότερα,

  • Οι πληρωμές της Πέμπτης 29 Οκτ σύμφωνα με τα ισχύοντα, συμπεριλαμβάνονται σε αρχείο που λήφθηκε την Παρασκευή 30 Οκτ το απόγευμα και πιστώνονται τμηματικά ανά Δ.Ο.Υ. Εκτιμώμενος χρόνος πίστωσης μέχρι την Τετάρτη 4 Νοε.
  • Οι πληρωμές της Παρασκευής 30 Οκτ σύμφωνα με τα ισχύοντα, θα συμπεριληφθούν στο σημερινό αρχείο που θα ληφθεί το απόγευμα (2 Νοε). Εκτιμώμενος χρόνος πίστωσης μέχρι το Σάββατο 7 Νοε.

Σε κάθε περίπτωση, για τις πληρωμές που υπάρχει ενημέρωση (λήψη αρχείου) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις βλέπουν από την εφαρμογή «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, στην επιλογή «Στοιχεία Πληρωμών»

Πιθανό ανοιχτό υπόλοιπο δόσης ή εκπρόθεσμο στις επιλογές «Στοιχεία Οφειλών εκτός Ρύθμισης» και «Στοιχεία Ρύθμισης» της εφαρμογής «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση», δεν θα εμφανίζεται μετά την οριστική πίστωση μιας οφειλής.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Πηγή: www.taxheaven.gr

Αφήστε μια απάντηση