Ημερίδα – Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα στην πράξη (είσοδος ελεύθερη)

/
Ημερομηνία21 Ιαν 2015
/

Το TAXHEAVEN διοργανώνει ημερίδα σχετικά με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη συνεχή ενημέρωση των συναδέλφων λογιστών- φοροτεχνικών ο κόμβος διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ημερίδα (σεμινάριο) διάρκειας 5 ωρών σχετικά με την εφαρμογή του ν. 4308/2014 (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα). Η ημερίδα θα επικεντρωθεί σε τμήματα του νόμου που έχουν άμεση εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου 2015 και μετά, καθώς και στην ανάλυση εγκυκλίων και αποφάσεων που έχουν εκδοθεί ή θα δοθούν στην δημοσιότητα μέχρι τότε και θα αφορούν την υλοποίηση των διατάξεων των Ε.Λ.Π..

Το αντικείμενο της ημερίδας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες επιμόρφωσης των στελεχών διαφόρων οικονομικών υπηρεσιών, επιχειρήσεων και οργανισμών, φοροτεχνικών-λογιστών, ελεγκτών, καθώς και νομικών που ειδικεύονται στο φορολογικό δίκαιο.

Μετά την ολοκλήρωση των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση και υποβολή ερωτημάτων. Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε οι παρουσιάσεις να είναι σύντομες και περιεκτικές προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να απαντηθούν τεκμηριωμένα και με πληρότητα όλες οι ερωτήσεις που θα υποβληθούν.

Εισηγητές

Κωνσταντίνος Καραμάνης
Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της ομάδας εργασίας σύνταξης του νομοσχεδίου για τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα

Ευθύμιος Σαΐτης
(Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δ/νσης Βιβλίων & Στοιχείων Υπ. Οικονομικών)

Γεώργιος Χριστόπουλος μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) και μέλος της επιτροπής των ΕΛΠ

Παναγιώτης Βρουστούρης
Ορκωτός Λογιστής, Μέλος της Επιτροπής των Ε.Λ.Π.

Ημερομηνία διεξαγωγής

7 Φεβρουαρίου, 2015 στην Αθήνα
(Είσοδος ελεύθερη – Προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής)


Τοποθεσία –
Novotel Hotel Athens

Διεύθυνση Μιχαήλ Βόδα 4, Αθήνα 104 39

Πηγή: Taxheaven

Αφήστε μια απάντηση