Εκτός λειτουργίας το Taxis το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου

/
Ημερομηνία24 Νοέ 2015
/

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των κεντρικών υπολογιστικών υποδομών της ΓΓΠΣ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα portals του Υπουργείου Οικονομικών www.gsis.gr και www.minfin.gr και κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμες και οι εφαρμογές του Υπουργείου.

Αυτό θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι φορολογούμενοι, που θέλουν να εκτυπώσουν τις ταυτότητες οφειλής για τις φορολογικές υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Στο τέλος του Νοέμβρη καταβάλλεται η δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ και η δόση του Φόρου Εισοδήματος (τελευταία για όσους υπέβαλλαν τη δήλωση εισοδήματος μέχρι τέλος Ιουλίου).

Στο Taxis αναρτήθηκαν χθες και τα ποσά της αυξημένης προκαταβολής φόρου για τα εισοδήματα 25.000 νομικών προσώπων. Ο φόρος θα πρέπει να καταβληθεί σε δύο δόσεις, η πρώτη έως τα τέλη Νοεμβρίου και η δεύτερη έως τα τέλη Δεκεμβρίου
Πηγή: www.eforologia.gr

Αφήστε μια απάντηση